Weet jij nog waar je was ?

Een megastoring door een verkeerde instelling bij een update en Facebook, instagram en whatsapp waren uren offline. Man wat een gedoe !

Oké ik geef toe ; leuk is anders. Meestal wisselen dochter en ik samen wel wat berichtjes uit zo tussen de koffie en naar bed gaan. En IG begin ik steeds leuker te vinden.

Ik stel me zo voor dat er op het hoofdkantoor van FB vaak stekkers uit stopcontacten zijn getrokken en na 3 minuten er weer in (want dat advies krijgen wij ook toch als de verbinding pet is) en uiteindelijk ze ontdekten dat de stagiaire met zijn tengels aan de knoppen had gezeten.

Het was saai maar ik vond het nou niet reden tot paniek. Maar misschien is het de leeftijd. Dit wordt zo’n gevalletje voor de jeugd waarbij ze over 10 jaar aan elkaar vragen : weet jij nog waar je was toen ?

Zeg het maar !