Blog,  Maatschappij

Wel of niet ?

Ik ben er nog steeds niet uit. Aan de ene kant denk ik dat we hem allemaal moeten installeren, aan de andere kant vraag ik me oprecht af of er niet nog teveel bugs zijn in de app.

Er schijnt sprake te zijn van valse meldingen als er ijvoorbeeld veel telefoons bij elkaar in de buurt zijn. Neem de telefoontas op de middelbare scholen. Dertig telefoons aan de muur en de app raakt in de war.

Alle datainfo schijnt nog niet te gebruiken te zijn ivm softwareproblemen. Trouwens wel bijzonder dat men precies aan kan geven welke groep mensen het meest of het minst de app hebben geïnstalleerd. Terwijl ze daar toch zo prat op gingen dat alle persoonlijke info privé bleef.

Nu ben ik niet zo naïef dat ik denk dat het gebruik van social media of zelfs maar een mobiele telefoon niet betekent dat je te traceren bent. Maar met name die valse meldingen doen me toch nog even wachten ….

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: