White Christmas

Weten jullie wat het is ? Het is teveel. Teveel discussie, teveel haat, teveel gedoe. Het lijkt wel alsof de wereld helemaal vastgelopen is. Brandstofprijzen door het dak, gasrekeningen die verdubbelen. Grondstoffen die niet leverbaar zijn.

De nieuwsslurpende Jet is met pensioen. Ik wil het niet meer weten. Ik luister s avonds naar Sky Radio Christmas. Ik check de nieuwssites niet meer bewust. Laat iemand anders maar niet kunnen slapen van alle ellende.

Ik kijk uit naar de kerst ! Ik heb ons diner al geappt aan de familie en ben bezig met alle voorbereidingen om er een kerst van te maken die bij ons past. Manlief is sowieso blij dit jaar want het valt in een weekend. Hij is niet meer de grote feestdagenhater die hij ooit was maar zijn hart gaat nog steeds niet sneller kloppen bij het horen van een kerstliedje.

En ik kreeg gisteren van onze kinderen het meest gave verjaarscadeau (pas 6 december jarig hoor !). Ze bestelden namelijk samen dit ;

Een adventmand met 24 pakjes erin ! En als het goed is heb ik dan op 24 december een mooi album gemaakt waarin ik de herinneringen kan plakken van komende kerst. Kijk daar dacht ik nu aan toen ik in bed lag. Hoe lief dit is. Hoe we het getroffen hebben met 3 gezonde kinderen. Hoe je elke dag de mooie momenten moet koesteren.

De wereld is namelijk ook wat we er zelf van maken. Hoe we omgaan met alle toestanden die spelen. Let it snow met kerst ! wij kunnen dit !

One Comment

Zeg het maar !