WTF ?

Hamilton knalt Verstappen van de baan en de volgende race zwiept Bottas beide Red Bulls van het circuit door te laat te remmen. En het is nu niet alsof deze race zijn eerste rondje rond het blok was.

Ik geef het maar direct toe ; ik heb er weinig verstand van. En daarom vind ik de meeste regels bezopen. Hoezo moet je minimaal 1 liter brandstof af kunnen tappen na de race ? Ik rij regelmatig met minder in de tank naar de pomp.

10 seconden straf als je een concurrent de balen in jaagt en je wordt verdorie gediskwalificeerd als je maar 0.3 liter brandstof kan inleveren bij de finish. Wat dan weer betekent dat LH weer méér punten uitloopt.

Nu ben ik sowieso geen fan van Sir Hamilton. De beste man kan racen als geen ander en zit bij een wereldteam maar wat kan die zak hooi zeuren. Werkelijk over alles.

Dat wordt straks nog wat in Zandvoort. Ik denk dat het racismekaartje al klaar ligt op zijn nachtkastje. Want een echt warm onthaal zal ie niet krijgen 3 september.

Goed Verstappen is de leiding kwijt en na de break zal ie dubbel hard moeten werken maar het komt goed. Watch out Lewis !

Zeg het maar !