Zangles voor vaderdag

Ik zie op FB regelmatig berichten voorbijkomen dat Monique Westenberg of Kirsten Schilder een column hebben geschreven en ja die lees ik dan ook. Kirsten vertelt over haar belevenissen in de Flair en de ex van André Hazes stort haar hart uit in de Vriendin. 

Ik lees dat de laatste het zwaar heeft met de breuk en dat de positieve vibes van haar vriendinnen haar op de been houden. Dat is hartstikke mooi ! Want het zal wel nooit wennen ; al is het ook de 9e keer dat ze uit elkaar gaan. Nu niet direct gaan tellen of dat aantal klopt want het is een ruige schatting mijnerzijds.

En alhoewel ik beide dames geen beroerde schrijfsters vindt denk ik wel dat ze voor een groot deel gevraagd zijn omdat hun wederhelften bekend cq beroemd zijn. Want heel veel mensen willen toch wel weten of Nick zijn ondergoed in de wasmand gooit en altijd zijn vieze bordje in de vaatwasser zet.

Het ligt dus gewoon aan mijn betere helft dat ik nog nooit gevraagd ben om een stukje te typen. Ik geef hem voor vaderdag maar zanglessen cadeau 🙂

One Comment

Zeg het maar !