Zeg jet, Is het nou wat ?

Een poosje geleden schreef ik iets over slapen en zo. Nu had ik een prachtig stappenplan bedacht met de hoop dat dat zou werken. Niet dat het er elke avond van komt hoor …. Maar goed ik meldde toen ook dat ik Pillow Mist had besteld en de eerste nacht met dat spul op het kussen een succes was.

Misschien zijn er mensen geïnteresseerd of dat ook zo gebleven is. Ik kan jullie vertellen dat dat niet zo is. Als je een drukke dag achter de rug hebt en je gedachten nog op volle toeren draaien als je hoofd al op het kussen ligt …. Dan is het geen wondermiddel !

Maar over het algemeen denk ik dat het absoluut een meerwaarde heeft als je gewoon moeite hebt om in slaap te vallen. Ik merk dat als ik op mijn gewone tijd naar bed ga (bij mij is dat rond 22.30 uur) en een beetje Pillow Mist op mijn kussen spuit ik best snel naar dromenland vertrokken ben.

En dat zegt een uit de klei getrokken plattelandster waarbij het nooit een 10 wordt en al helemaal niet als het etherische oliën of andere zweverige toestanden betreft zeg maar.

De spray is ook geschikt voor kinderen trouwens. En mocht je deze bestellen bij Lotus Diffusers, dan is het uitpakken alleen al een feest !

Zeg het maar !