Blog

Zo’n klein stukje …

Vanmorgen hoorde ik dat onze bevolking, wij dus, een groter vertrouwen hebben gekregen in de politiek en onze regering. De aanpak van het kabinet en onder andere het RIVM vinden “we” zeer goed.

Nu ben ik uit de klei getrokken en ik ben ik niet bekend in het Haagse maar ik heb toch zo mijn bedenkingen bij deze conclusie. Ja de aanpak van het coronavirus was in maart voortvarend en ik denk dat de intelligente lockdown echt zijn vruchten wel heeft afgeworpen.

Tot zover kan ik het volgen. Maar …. er is altijd een maar …. ik heb er niet meer vertrouwen door gekregen dat het er altijd gedaan wordt wat het beste is voor ons als Nederlanders. Bakken met geld is naar het buitenland gegaan maar een constructieve salarisverhoging voor ons zorgpersoneel kan niet.

Dat geld wat we naar andere europese landen wordt gestuurd wordt er daar wel voor gebruikt bijvoorbeeld. Het beleid van het kabinet lijkt op een jo-jo. Neem het asielbeleid. Om 8 uur s morgens gaan we het niet doen. om 12 uur weer wel.

We hebben een minister van landbouw die de meest idiote maatregelen afkondigt en de dialoog met de boeren uit de weg gaat. We hebben een minister van Justitie die ons aso tuig noemt als we de regels overtreden maar gaat zelf vrijuit na een uit de hand gelopen bruiloft.

Er wordt geroepen ALLEMAAL TESTEN maar als we dan allemaal gaan is het weer niet goed. Minister de Jonge gaf aan dat hij het probleem onderschat had maar de GGD had ook wel wat duidelijker mogen zijn met hun waarschuwing. Dat soort dingen geeft je toch niet het idee dat ze er bovenop zitten ?

Mijn vertrouwen is in elk geval niet groter geworden in de politiek. Zelfs niet een klein stukje ….

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: