Zondag …

Wakker om half 7. De musketiers liggen nog op 1 oor dus voorzichtig naar beneden. Eerste koffie in het donker. De honden uit de bench, broodjes smeren, koffie over het aanrecht én het brood, opnieuw beginnen. Honden broodje voeren en ze dan even naar buiten laten.

Boodschappenlijstje maken, bedenken wat we gaan eten vandaag. Het moet wel een beetje voedzaam zijn en we moeten het allemaal lekker vinden wat zo vaak zitten we niet meer met elkaar aan tafel. Radio zachtjes aan.

Planning maken voor aankomende week. Vriezer en koelkast naar de stort. Ruimte maken in garage zodat tuinmeubilair naar binnen kan. In Denemarken doen ze dat altijd in het weekend dat de klok teruggaat, wisten jullie dat ? Denemarken. Mooi land. Hijvan19 mag vannacht richting Kopenhagen.

Hijvan18 mag afrijden voor C aanstaande dinsdag. Nog een paar maanden en ze hebben allemaal hun rijbewijs. Wat zal ik een tijd overhouden. Misschien moeten ze toch allemaal een app installeren zodat ik weet waar ze zijn. Nee gaan we niet doen. Ze lopen geen van 3en in 7 sloten tegelijk.

Kleine kinderen worden groot en los laten is een groot ding. Ik ben er niet zo goed in. Jan was dat ook niet. Die lag wakker totdat iedereen weer binnen de deur was. Ik vind de weekenden nog steeds lastig. Ik kan mijn draai vaak nog niet echt vinden.

Misschien moet ik iets gaan knutselen. Een decemberalbum staat al jaren op mijn lijstje om te maken. Ik surf wat langs sites om te kijken of er wat leuks is op dat gebied. Genoeg te koop maar de prijzen zijn niet mals. Zucht ….

Inmiddels is het licht buiten en het lijkt erop dat het in elk geval een grijze morgen wordt. Ik denk dat ik me maar eens onder de douche ga gooien. Zondag …..

Zeg het maar !