Zondagmorgen half 4

Blijkbaar is december de ultieme maand om slecht te slapen. Te vaak en te vroeg wakker al dagen. Lijstjes die spoken door mijn hoofd. Heb ik nu aan alles gedacht ? Niks vergeten ?

Ik wil het onder controle hebben. Het moet goed. Niet dat ik er op eerste kerstdag achterkom dat ik geen saus voor het vlees heb. Of dat we zonder wc papier zitten.

Ik vink een aantal dingen af en schrijf er een paar dingen bij. Croma ! Niet vergeten ! Oh en bloem. Koekjes bakken. Niet zo rustgevend als brood bakken maar wel lekker.

Wat zou ik moeten halen aan drinken ? Godzijdank zijn het bescheiden drinkers hier maar een biertje moet wel denk ik. Als hijvan19 nou ook maar thuis is met kerst. Zal toch wel ? En anders passen we ons aan.

Oh hondenvoer niet vergeten ! Ik neem nog een kop koffie en aai de hond die er ook geen biet van snapt dat ik elke morgen rond deze tijd aan de keukentafel zit. Welkom bij de club denk ik. Ik had graag geslapen tot half 9 of zo.

Misschien in januari ….

Zeg het maar !