Huize M.

De genadeklap

Elke keer hetzelfde gezeik en elke keer mijn voorspelbare reactie. Het was te verwachten dat het vandaag of morgen uit de klauwen zou lopen en vanmorgen was het dan zover. Ik haalde uit, 9 minuten later nog een keer en dat was de genadeklap.

Ik heb na 12 jaar onze wekkerradio vermoord en geloof mij als ik zeg dat ie niet beter verdiende. Dat klotending maakte het hele huis wakker behalve mij en de radio was bagger (oké nadat 1 van de kinderen de antennedraad er jaren geleden afknipte). Als je even niet oplette moest je nog een keer 24 uur rond om het alarm te zetten want terug wilde ie niet.

Een zender klonk goed zolang je je hand op het apparaat hield. Zodra je hem eraf haalde klonk het alsof je luisterde naar radio Gdansk. Aan al deze ellende is dus vanmorgen een eind gekomen.

Tijd om op zoek te gaan naar een andere want mijn telefoon ligt uit principe altijd beneden en het is wel handig om straks weer op tijd gewekt te worden toch ? Onze oudste heeft deze en dat is wel een wereldwekker moet ik zeggen.

Hoe worden jullie nou wakker ?

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: