Young Royals #netflix

Zin om dit weekend eens wat nieuws te kijken ? Netflix is the place to be 🙂

Series van Scandinavische bodem doen het veelal uitstekend bij Netflix. Op 1 donderdag 1 juli 2021 is ook de gloednieuwe reeks Young Royals aan het aanbod toegevoegd.

De serie Young Royals vertelt het verhaal van Prins Wilhelm. Dit personage wordt gespeeld door Edvin Ryding. Wanneer hij aankomt op een prestigieuze kostschool genaamd Hillerska krijgt hij de mogelijkheid om zijn ware ik te ontdekken. Bijgevolg probeert hij te achterhalen welk leven hij echt wil gaan leiden.

Moeilijke keuze
Op een bepaald ogenblik begint de prins te dromen van een leven vol vrijheid en onvoorwaardelijke liefde. Hij wil zijn leven dan ook bij voorkeur leiden zo ver mogelijk weg van zijn koninklijke verplichtingen. Wanneer echter geheel onverwachts blijkt dat hij de volgende in lijn is voor de troon wordt zijn leven toch terug helemaal overhoop gehaald.

De verwachtingen voor deze serie met een cast bestaande uit onder meer Nikita Uggla, Edvin Ryding en Frida Argento zijn hooggespannen. Of deze verwachtingen ook ingelost kunnen worden zal vanaf vandaag blijken.

Zeg het maar !