afgehamerd

Informateur Mariëtte Hamer gaf Mark en Sigrid de opdracht om samen een profielwerkstuk te maken en dan wel zo aantrekkelijk dat er meer mensen willen aanhaken. Na weken van gesprekken met 6 partijen was dit het hoogst haalbare. Ze gaf deze opdracht aan beide winnaars van de verkiezingen en hoopt dat het weer een beetje leuk wordt ; de politiek en de formatie. Ze had wel gemerkt dat de anti-mark sfeer een beetje weg was ge-ebt.

Ik had er altijd al mijn twijfels over of Den haag echt aanvoelt wat er in het land leeft maar nu weet ik het zeker. Dat weten ze niet. Ze hebben geen idee. De gemiddelde burger heeft namelijk er helemaal geen behoefte aan dat de politiek weer leuk wordt. Wat kan mij het nou schelen of het politieke spel een beetje gezellig gespeeld wordt ? Ik wil mensen die strijden voor de inwoners van dit land. Die staan voor wat ze beloven en het belangrijkste ; ik wil mensen die zich wel wat kunnen herinneren. En bij fouten hun verantwoordelijkheid pakken en opstappen.

De anti- Mark stemming mag dan in de politieke wereld een beetje weg ge-ebt zijn, bij ons burgers wordt met de dag de overtuiging sterker dat we die man nooit meer op een hoge positie moeten hebben. Laat hem lekker iets in Europa gaan doen of zo/. En laat hem Wobke meenemen. Volgens mij kunnen ze beter de rode potloden weer gaan slijpen.

Zeg het maar !