Maatschappij

Leave with dignity

Ik volg half half de verkiezingen in de Verenigde Staten (en das maar goed ook want anders deed ik nu al dagen niks). Vier jaar geleden won Donald. En ik hield mijn hart vast …. een clown in the white house … Na Obama ging er een hele andere wind waaien.

FBI

ik heb geen verstand van politiek en heb niet alle beslissingen geanalyseerd van Trump. Ik volg wel zijn account op twitter. Zijn compleet idiote tweets over alles waar hij het niet mee eens is. Of het nu de FBI betreft of Hillary of hoge medewerkers …. Wat niet in zijn straatje past moet weg.

Nu snap ik heel goed dat je als belangrijkste man ter wereld geen watje kan zijn maar lieve help …… Een Neanthaler aan het roer van 1 van de machtigste landen ter wereld. Deze foto staat voor wat voor mens het is. Lets make america great again ! After me.

Wanhopig

De media in de VS zijn de afgelopen jaren alleen geschoffeerd door deze man en now it is payback time. Een verklaring vanuit het Witte Huis onderbreken omdat het een aaneenschakeling is van niet bewezen beschuldigingen aan iedereen die niet voor hem is …. Volgens mensen die het kunnen weten is dit nog nooit eerder gebeurd. Een aantal republikeinse senatoren hebben openlijk afstand genomen van de president.

Trump oogt als een wanhopige man. Een verslagen man. En ik moet direct denken aan een documentaire op Netflix die ik zag over Potus. Trump is een straatvechter die met bluf en overmatig zelfvertrouwen dingen bereikt. Mensen die met hem gewerkt hebben zeggen eigenlijk allemaal hetzelfde ; Donald zal nooit een nederlaag aan zichzelf toeschrijven. Nooit !

Vinger

Altijd wijst hij naar zijn tegenstander. Wat de man nog niet heeft begrepen is dat er altijd dan 4 vingers naar jezelf wijzen. Zelfreflectie is iets wat niet niet in zijn woordenboek voorkomt. En nu hij op het punt staat om te verliezen van Joe Biden is de rem er compleet af. Zo gehecht aan de macht slaat ie om zich heen als een blinde op oorlogspad. Hij gedraagt zich letterlijk als een kleuter die zijn zin niet krijgt. ik vind het doodeng dat deze man 4 jaar aan het roer heeft gestaan van een machtige natie.

Donald please …. Ga met waardigheid als je verliest. Trek de deur achter je dicht en leave. Crybaby !

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: