Nog 1 nachtje slapen !

En dan gaan we ! Met zijn allen. Of alleen de mensen die gevaccineerd zijn.  Dat is me nog niet helemaal duidelijk. Ik hoop wel het eerste. Met zijn allen. Want hier zijn er 2 van de 5 gevaccineerd. En dat zijn de vrouwen.

Dat komt niet goed denk ik als de mannen achterblijven. Misschien moet ik voor de zekerheid alvast wat lijstjes maken. Welke was op welke temperatuur en zo. En hoe de oven werkt. Ik vraag me ook af op welke tijdstip we dan gaan en waarheen ….

Misschien is een wappie die dit kan beantwoorden. En of dit alles deel is van the great reset. Wel een mooie bonus ! Ik dacht namelijk dat we nergens naar toe gingen deze zomer ! En nu gaan we toch ….

Bovenstaande is natuurlijk niet serieus bedoeld. Dit soort “waarschuwingen” zijn van alle tijden. Ik kan me nog herinneren dat iemand ooit verklaarde dat we allemaal op een berg moesten gaan zitten.

Want de wereld zou vergaan en je kon alleen gered worden als je op een berg zat. Als kind vond ik dergelijke dingen best beangstigend. In Groningen weinig bergen namelijk. En dan had ik ook nog ouders die het allemaal niet serieus namen.

Die lachtten tijdens het 8 uur journal als Joop van Zijl dit voorlas. De wereld verging natuurlijk niet op het genoemde tijdstip. Als excuus kwam dan een vaag verhaal over een eeuwenoude kalender die anders geintrepeteerd moest worden. Maar we gingen wel. Niet dus …

Dat de wereld een brandhaard is van echte rampen, complottheorieën enz : dat is wel waar. En dat het soms lastig is om het mooie te zien en te geloven in de waarde van ons leven ook. Maar na morgen komt gewoon 12 augustus. Geloof mij nou maar !

Zeg het maar !