Uit de keuken van …

Wie heeft hem nu al herkend ? De keuken op de foto ? Jarenlang keken we naar de serie waarin deze ruimte een grote rol speelde. Voor de mensen waarbij het kwartjenog niet gevallen is heb ik wat steekwoorden : paarden, zussen, aantrekkelijke mannen, Australië.

Inderdaad : Mcleods daughters ! Meg zwaaide de scepter hier en rommelde wat af met haar zelf verbouwde groentes. Als het niet al opgevreten was door kippen, paarden of ander gespuis.

Het gerecht dat volgens mij 8 keer per week op het menu stond op Drovers Run was apricot chicken. Bij bruiloften, begrafenissen, aanstaande faillissementen en liefdesverdriet rende Meg naar de kitchen om haar befaamde gerecht in de pan te gooien.

Dat ben ik nooit vergeten en dus zocht ik naar een recept wat makkelijk te maken is en weinig kost en hopelijk in de buurt komt van Megs Apricot Chicken.

Men neme :

  • 1 groot blik abrikozen
  • een flesje french salad dressing naturel (remia)
  • een zakje uiensoepmix
  • 8 kippenborsten

Bereiding :

  • Doe alle ingrediénten in de slowcooker en meng dit goed.
  • Voeg de kip toe en zorg dat die bedekt is door de saus.
  • 8 uur op low en serveer met rijst. (tijdens die 8 uur heb je mooi de tijd om ergens een aflevering op te duikelen en te genieten )

Eet smakelijk !

Zeg het maar !