Tv

Hee ons Peter en Nicol !

We volgen jullie nu een aantal weken via sbs6 en ik vraag me oprecht af wat jullie nu willen bereiken met deelname aan een reality show.

Ik zie heus wel dat Peter een zakenman is die zijn kaas niet van het brood laat eten. Behalve door Nicol natuurlijk want die weet dat ie dat niet hebben mag. Maar lieve help ….

Was het de bedoeling om ons allemaal massaal naar jullie vakantieparken te lokken ? Keep on trying zou ik zo zeggen want op dit moment wil ik er nog niet begraven liggen. Misschien Peter wel als ie toch stiekem kaas blijft eten maar daar ging het nu even niet om.

De manier waarop jullie omgaan met het personeel is voor mij een reden om nooit bij jullie iets te boeken. Ons Nicol, die na 2 dagen de receptie te hebben bemand al door Peter een lekker wijf genoemd werd en nu zijn veters mag strikken, voelt zich de Máxima van de toiletgebouwen geloof ik. Ze is 30 jaar jonger dan ons Peter maar dat is een kleinigheid.

Of de werkster wel even door wil poetsen anders is ze morgen nog niet klaar met het cleanen van de sieraden. Geval van niet lullen maar poetsen. De werkster dan he ? Ons Nicol niet. Die is namelijk de bazin en dat was nog best lastig om die positie in te vullen.

Collega’s waar ze eerst mee werkte …. Dan bedoelt ze die 2 dagen op het boekingskantoor ? Peter blaft ondertussen iedereen en alles af en achtervolgt in een golfkarretje het personeel om te kijken of ze wel wat doen … Dat zijn kinderen nog geen moordplan hebben bedacht.

Als ik het goed begrepen heb heeft Peter een kleine 6 ton aan staatssteun ontvangen ivm de coronacrisis. En dat kwam heel goed uit want hij was wel toe aan een nieuwe Porsche en Rolls Roys. Er hoefde maar een paar euro bij.

Ondertussen ligt Peter niet alleen in de clinch met huurders die meneer Gilles een flapdrol vinden maar ook de FIOD startte al een onderzoek. Iets met opbrengst van de huisjes door verhuur aan asielzoekers en zo.

Maar dat zal Peter worst zijn. Wat ie ook al niet mag. Peter pakte zijn mega camper in met 45 potten augurken en ging lekker naar Italië. Om naast zijn schoonouders te eindigen op de camping.

Eigenlijk is de hele show het tentoon spreiden van dik doen met veel geld en commanderen zonder de handen zelf ook maar vuil te krijgen.

Een leuk uurtje erger tv : dat dan weer wel 🙂

Houdoe !

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: