Walsen door de feestdagen

Walsen door de feestdagen 10

Vrijdag ; budgetdag ! Niet wegerennen ; ik maak het goed aan het eind van dit stukje tekst ! Heb je al wat gekocht en bijgehouden wat je uitgaf ? Heb je al even wat online onderzoek gedaan of je budget toereikend is ? Tijd om even de puntjes op de i te zetten.

En toen was er ….

En om deze kikker een beetje weg te spoelen een recept voor Deense Kerstsnaps. Misschien moet je de ingrediënten even bovenaan je lijstje zetten want deze kerstborrel vergt wel wat tijd. Niet om te maken maar wel om op smaak te komen 🙂

Julesnaps

Recipe by Jet MCourse: Walsen door de feestdagen
Servings

10

servings
Prep time

20

minutes
Cooking time

00

minutes

Ingrediënten

  • 1 sinaasappel

  • 20 kruidnagels

  • 100 gram bruine suiker

  • 40 gram koffiebonen

  • 1 vanillestokje

  • 0.75 liter wodka (meer mag natuurlijk)

  • Een grote weckfles

Handelingen

  • Snij de sinaasappel doormidden en prik de kruidnagels in de schil
  • Doe de sinaasappel in de weckfles en voeg de rest van de ingrediĂ«nten ook toe. Ja ook de wodka. Alles 🙂
  • Sluit de pot en schud de boel goed !
  • Plaats de pot op een donkere plek in een kast, de garage, de kelder. Schud de boel elke week een keer.
  • Open de pot tijdens de kerstdagen en gooi het in de drank ! 🙂

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: