Walsen door de feestdagen

Walsen door de feestdagen 2

Noh blijkbaar is dit blogje ook verdwenen tijdens de opschoonactie. Dat was niet de bedoeling. Even overnieuw dan maar …

Op dag 2 gaan we er eens even voor zitten om een soort van planning te maken. Ga je weg de kerstdagen ? Of blijf je thuis en ontvang je gasten ? (Laten we in vredesnaam hopen dat het rond die tijd allemaal weer een beetje kan !)

Hoe ga je de dagen inrichten ? Je hebt zo van die tradities die we al jaren volhouden en misschien is het nu tijd om eens te kijken of ze nog bij jullie passen. Koekjes bakken is bijvoorbeeld hartstikke leuk met de kinderen maar met pubers een stuk minder. Die van ons zien dat helemaal niet zitten. 🙂

Wij hadden de gewoonte om na het kerstontbijt een kerstfilm te kijken. Maar de jeugd slaapt graag uit dus de laatste keren zaten er een paar aan tafel die allesbehalve in een kerststemming waren. En dat zorgde er weer voor dat ik gestresst raakte. En het nog minder gezellig werd aan tafel.

We gaan nu dus gewoon brunchen en die film hebben we doorgeschoven naar de avond. Dat soort dingen zijn natuurlijk ook aan verandering onderhevig. Het gaat er tenslotte om dat iedereen het naar de zin heeft toch ?

One Comment

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: