Walsen door de feestdagen

Walsen door de feestdagen 6

Vandaag komen we bij een onderdeel wat ik nou echt wel leuk vind maar niet goed in ben ; decoreren ! Elk jaar wens ik stiekem dat iemand met smaak ons huis omtovert tot een prachtig kerstwahalla. Je hebt namelijk een groot verschil tussen decoreren en dingen neerzetten. Ja echt !

Geen paniek we gaan nog niet echt de boel versieren maar we gaan een lijstje maken van wat we nog hebben, waar we wat neer willen zetten en wat we daar voor moeten doen. Ik wil echt al jaren een kerstkrans op de deur. Nu we een deur hebben waar we aan de binnenkant een schroefje kunnen draaien kan dat !

En wie bint zuunig dus ik ben van plan een wilgenkrans te halen bij de Action en daar dan lampjes omheen te wikkelen. Nu zei ik al dat ik op dat gebied niet zo creatief ben maar ik heb nog een paar weken om te oefenen. Ha. In de kamer en in de keuken wil ik vooral veel lichtjes ! En ik zal eens zien of ik nog ergens mooi zilvergaren kan vinden om wat kersstengeltjes van te haken.

Oh en lint om kerstballen aan de lamp te hangen ! Niet te laag natuurlijk anders gaat het manvolk er hier mee klooien omdat ze in beeld hangen. Terwijl ik dit typ ben ik al helemaal enthousiast ! Ik hoop jullie ook een beetje !

One Comment

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: