Walsen door de feestdagen

Walsen door de feestdagen 9

Dit blogje had gisteren moeten verschijnen. Excuus ! Soms heb je dat je planning niet helemaal of helemaal niet uitkomt en dat was gisteren het geval. Vandaag even een inhaal slag dus.

In flyladyland is donderdag boodschappen dag. Maar als het voor jou beter uitkomt mag donderdag ook best op maandag vallen. Of dinsdag …. Het is dus de bedoeling dat je op boodschappendag alvast wat dingen meeneemt voor de komende kerstdagen.

Wij hebben bijvoorbeeld altijd vruchtjes met slagroom. Zo’n traditie die niet opvalt totdat je het een keer niet doet. Dan zijn de rapen gaar 🙂 Mijn planning is dus om elke week een blikje mee te nemen. Dat heeft als voordeel dat je de kosten spreidt en je niet eindigt met alleen maar fruitcocktail met die vieze rode dingen die iedereen op het schoteltje gooit.

Verder staan er een paar pakken bloem op mijn lijstje en wil ik op zoek naar wat leuke steekvormpjes om koekjes mee te maken. Ik denk dat de Action me daar vast wel aan kan helpen voor een euro. En dan kan ik die weer afvinken van mijn boodschappenlijstje.:-)

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: