Walsen door de feestdagen

Walsen door de feestdagen

Zoals ik hier al schreef : kerst komt eraan! Zin in ! Al zal het waarschijnlijk de eerste keer zijn dat de oudste niet van de partij zal zijn. Iets met kinderen die groot worden en zo.

En elk jaar neem ik me voor om op tijd te beginnen zodat het huis niet een totale puinhoop is met een kerstboom in het midden. Voorbereiding is het keyword ! Dat zeggen ze in elk geval dus we gaan het dit jaar eens proberen.

Vandaag begint Cruising through the holidays in #flyladyland. Voor wie niet weet wat het flyladysysteem inhoudt : hier staat een uitleg. Fly staat trouwens niet voor vliegen maar voor finally loving yourself. En dat zouden we allemaal moeten doen.

In het Nederlands hebben we daar Walsen door de feestdagen van gemaakt. Wat betekent dat nou ? Je doet elke dag iets met als eindresultaat dat je begin december achterover kan leunen met sky radio aan en alleen maar hoeft te genieten. Ik ben voor !

Waar beginnen we vandaag mee ?

Kijk eens rond in je woonkamer en stel je voor waar je de kerstdecoraties neer wilt zetten. Maak alvast wat ruimte zodat je straks alleen maar het spul van zolder hoeft te halen en kan beginnen met decoreren.

Nou dat klinkt niet al te ingewikkeld toch ? Morgen weer een nieuwe missie !

Fijne maandag allemaal !

One Comment

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: