Over 10 jaar

School is weer begonnen. Het was een bijzondere dag zullen we maar zeggen. Alsof we terug zijn op de middelbare school met alle bijpassende middelbare schoolregels.

De eerste 2 opdrachten zijn ook binnen. Maak een analyse van je werkplek/doelgroep aan de hand van een aantal vragen. En de 2e is een zelfportret. Dat mag een PowerPoint presentatie zijn maar ook een ouderwetse spreekbeurt. Ook dit aan de hand van een aantal vragen.

Helemaal mijn ding. Lekker over jezelf praten en zo. Niet. “Ik ben Jet en dit is mijn spreekbeurt”. Hou op met me ! Maar goed wat moet dat moet. Dus opdracht 2 staat in de steigers.

Een van die vragen is : waar ben je over 10 jaar ? Welke wensen heb je dan ? Waar zal je wonen ? Wat heb je dan bereikt ? Tip : denk groot ! Het mag.

En ik zat even te denken (ja ik ben al begonnen met deze). Over 10 jaar …. sinds Jan overleden is denk ik niet meer zo ver vooruit. Ik kan het niet meer geloof ik. Ik denk niet verder dan een week vooruit en dat is soms al teveel. Want je kan van alles willen en bedenken , het kan allemaal voorbij zijn in 5 minuten.

En aangezien dit mijn zelfportret is ga ik dat invullen. Misschien voldoe ik dan niet aan de eisen en dat is dan maar zo. We zijn weer begonnen. Back to school !

Zeg het maar !