Hou op !

Ik heb gehoord, gezien, gesproken met … De zus van mijn nicht haar neef en dan de buurman. Voor- en tegenstanders in deze coronashit rotzooi hebben blijkbaar allemaal mensen in hun kring die ontstoken hartzakjes hebben, emmers bloed verliezen en aan de beademing liggen omdat ze wel of niet gevaccineerd zijn.

Ze hebben ook allemaal dingen gehoord over opa’s en oma’s die hun kleinkinderen niet meer morgen zien omdat ze wel of niet de prik hebben gehaald. Mannen en vrouwen die in echtscheiding liggen omdat … vul zelf maar in.

Mensen die hebben gehoord dat Christenen niet meer naar de kerk mogen omdat ze stiekem door de struiken naar de huisarts zijn gegaan bij volle maan om toch wel gevaccineerd te worden. Ja van de buurvrouw van de neef van de oom van de tante van de nicht en daar dan de melkboer van. Dat werk.

Ik zag bij de supermarkt een vrouw zonder mondkapje (want copd) een slof sigaretten kopen las ik net. Hou nou toch op met al die flauwekulberichten ! Alsof de ellende nog niet groot genoeg is zonder al die opruiende onzinberichten !

Het is niet wij tegen jullie, jij tegen mij. Het gaat om het uitroeien en/of onder controle krijgen van het virus. Volgens mij is deze idiote tweespalt wel de grootste en gevaarlijkste bijwerking.

One Comment

Zeg het maar !