De zondvloed

Het is net half 5 s morgens en ik ben al een uur wakker. Dat krijg je als je om half 9 besluit je bed maar op te zoeken na een dag met alleen maar regen. Wat is er een water naar beneden gekomen gisteren ! Het leek de zondvloed wel.

Vandaag een dagje school en daarna ben ik 3 dagen vrij. Ook wel lekker moet ik zeggen. Genoeg te doen op het gebied van huiswerk en dergelijke. Nog even en we hebben vakantie. Mijn brein heeft enigszins moeite met het feit dat de grote vakantie in het midden van het eerste schooljaar valt.

Het haalt wel een beetje de druk van de ketel alhoewel ik verwacht dat ik de schooluren straks gewoon ingepland wordt aangezien de werkgever deze uren gewoon betaalt. Maar helemaal prima hoor. It pays the bills zullen we maar zeggen 🙂

Inmiddels begint mijn makkelijke moestuinbak iets groener te worden. De sla doet zijn of haar best en de broccoli is ook boven de grond. Ik hou echter mijn hart vast als ik naar de weersvoorspelling kijk. Bijna geen zon en alle dagen regen.

De snijbonen mogen vandaag de bak in. Ik hoop dat die in elk geval 1 maaltje opleveren. De stambonen die ik voorgezaaid had zijn helaas niet gelukt. Maar ik doe gewoon een nieuwe poging. Zodra het weer het toelaat zal ik wat foto’s maken.

Fijne dinsdag allemaal !

Zeg het maar !