
Ik schreef al eens, in de keuken word ik zen. En ik heb een zwak voor keukenapparaten met een stekker. Ik kan er niks aan doen …
Jaren geleden gebruikte ik regelmatig de slowcooker. Ik vond het lekker, de kinderen (en met name de jongens) vonden het minder.
Nu ik heel vaak voor mezelf moet koken heb ik hem weer van stal gehaald. Mijn moederdagcadeau in 2015 of zo.

Ik vond het een recept online met gehaktballetjes. Nu kom ik helaas niet zo vaak bij IKEA en om nu alleen voor een zak ballen richting de stad te gaan vond zelfs ik te gortig.
Maar gelukkig verkoopt AH ook een variant en die zit ook in het buurdorp. Verder heb je niet zoveel nodig eigenlijk. De gehaktballen (een kilo) dus, 2 eetlepels dijon mosterd, een cup bbq saus, een cup Coca cola, een eetlepel bruine suiker, een teentje knoflook (door de pers).

- Doe de balletjes in de slowcooker
- Meng alle andere ingrediënten door elkaar
- Giet dit over de balletjes
- 4 uur op high of 6 uur op low
Vanavond at ik er aardappelpuree en doperwten bij.
Ik moet zeggen dat ik heerlijk gegeten heb. En er is nog genoeg over om morgen tussen de middag warm te maken en op te peuzelen met een wit broodje.
Zeg het maar !